Home Events Webinar – Grip op je security volgens Microsoft

Webinar – Grip op je security volgens Microsoft

En daarbij IT sneller en slimmer inzetten

Het is inmiddels algemeen bekend dat het onderwijs een geliefd doel is voor cybercriminelen. Microsoft heeft een duidelijke visie over cybersecurity in het onderwijs. In dit webinar op dinsdag 30 maart 2021 vertelt Jelle Niemantsverdriet – National Security Officer – wat deze visie is en deelt hij hun aanpak om grip op je security te houden en daarbij direct ook IT sneller en slimmer in te zetten. 

Naast Microsoft zal Ruben Bloembergen van ICT Security Scan een presentatie geven over hoe je zicht krijgt op de status van je cybersecurity en het komen tot een plan van aanpak.


Praktische informatie

  • Dinsdag 30 maart 2021
  • Van 14.00 tot 15.30 uur
  • Voor wie: ICT’ers en informatiemanagers
  • Aanmelden: direct inschrijven voor dit webinar kan via het formulier op deze pagina. Je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding per mail.

Programma

1. Hoe kijken leveranciers naar cybersecurity in het onderwijs?

CharlesCharles Stork
directeur SLBdiensten


SLBdiensten werkt nauw samen met verschillende leveranciers van cybersecurity oplossingen. Denk aan Barracuda, Eset, McAfee en Microsoft. We hebben daardoor een goed beeld van hoe zij naar cybersecurity in het onderwijs kijken. Charles Stork – directeur van SLBdiensten – zet het op een rij.

2. Grip op je security volgens Microsoft

Jelle Niemantsverdrriet

Jelle Niemantsverdriet
National Security Officer Microsoft


Bijna dagelijks lezen we over cybersecurity-incidenten, óók in het onderwijs. Wat zit er nu precies achter zo’n krantenkop? En wat kun je doen om je eigen organisatie hiertegen te wapenen – zeker ook terwijl je middenin de verschuiving naar meer afstandsonderwijs zit? Jelle Niemantsverdriet – National Security Officer van Microsoft – gaat in deze sessie in op trends en beschrijft de stappen die je kunt nemen (zowel technisch als organisatorisch) om grip op je security te houden – op zo’n manier dat het juist helpt om IT sneller en slimmer in te zetten.

3. Hoe bepaal je wat prioriteit heeft?

RubenRuben Bloembergen
productmanager ICT security Scan


Het speelveld van cybersecurity is uitermate complex en wordt alsmaar groter. Het wordt daarom steeds belangrijker dat je goed zicht heb op de status van je cybersecurity. Hoe ben je beschermd tegen de belangrijkste en meest impactvolle bedreigingen? En waar moet je nu prioriteit aan geven in de lijst met geconstateerde verbeteringen en optimalisaties. Ruben Bloembergen – productmanager ICT security Scan – licht toe hoe je met een relatief eenvoudige scan weet waar je staat en welke acties je moet ondernemen. 

Tags:

Datum

30 mrt 2021
Verlopen!

Tijd

14:00 - 15:30

Locatie

Online
INSCHRIJVEN