Home Events OnderwijsInzicht Live online congres Thema: Flexibilisering in het onderwijs

OnderwijsInzicht Live online congres Thema: Flexibilisering in het onderwijs

Deze editie van OnderwijsInzicht vindt volledig online plaats. Kies de colleges en sessies die voor u interessant zijn en volg ze vanaf uw eigen computer. Ga in discussie met de sprekers en praat bij met andere congresdeelnemers via chat of videocall. OnderwijsInzicht is een échte congreservaring, maar dan online!

Het jaar 2020 gaat in alle opzichten de (digitale) boeken in. Flexibel en hybride onderwijs staat nu vol in de aandacht. Met de spotlight op ict. Welke oplossingen en ervaringen nemen we mee naar 2021? Wat werkt wel, wat werkt niet, wat moeten we beter organiseren? Hoe kijkt de wetenschap naar de flexibilisering van onderwijs?

Start het jaar goed met nieuwe inzichten, nieuwe contacten en aansprekende voorbeelden uit de onderwijspraktijk.

4 redenen waarom u OnderwijsInzicht niet mag missen

Inspirerende sprekers

Op OnderwijsInzicht vindt u sprekers met een eigen(wijze) kijk op onderwijs. Inspirerend en toonaangevend. Ze zetten u aan het denken over de ict-trends in het onderwijs. En over de kracht van ict om onderwijs flexibeler te maken.

Leerzame sessies en colleges

Tijdens de sessies en colleges doet u ideeën op over onderwijsinnovatie. Verschillende sprekers vertellen wat u kunt leren van organisaties die ict succesvol inzetten.

Praktijkvoorbeelden

Goede ict die leidt tot beter en flexibeler onderwijs… wat is daar allemaal voor nodig? Wat kunnen we leren van elkaars ervaringen? Leraren, schooldirecteuren en informatiemanagers delen hun inzichten.

Ontmoetingen

Ook online is er voldoende tijd voor het ontmoeten van collega’s, sprekers en experts. Hoe? U gaat het zien tijdens OnderwijsInzicht. Praat bij, vraag raak en wissel ideeën uit.

Datum

15 jan 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 12:30
INSCHRIJVEN