Home Events KIC web-app gratis online instructiesessie VO-content

KIC web-app gratis online instructiesessie VO-content

07 MAART 2023|Online via Teams|15.30 uur – 16.30 uur

Is jouw school deelnemer aan Stichting VO-content? Wil je meer inzicht krijgen in de groepsdynamiek in je klas en op tijd signaleren wanneer er bijvoorbeeld gepest wordt? Omdat jouw school deelnemer is aan VO-content kun je vandaag nog hier mee aan de slag. je heb namelijk exclusief toegang tot de KIC-webapp. Een tool die je veel inzichten geeft (door vragenlijsten en een sociogram) en ook heel veel mentorlessen bevat.

Tijdens deze gratis online instructiesessie op 7 maart 2023 van 15.30 – 16.30 uur krijg je een korte demonstratie van de webapp en leggen we je uit hoe je aan de slag kunt. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen. 

Over de KIC-webapp

De KIC-webapp geeft docenten en mentoren inzicht in de groepsdynamiek en de sociaal-emotionele ontwikkeling van individuele leerlingen. Het werkt preventief en biedt docenten handvatten om direct een interventie te plegen. Hierdoor is het mogelijk om de sociale veiligheid in de klas en op school te versterken en mogelijke problemen in een vroeg stadium te signaleren en op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan pesten, sociale uitsluiting van leerlingen en welbevinden op school en thuis.

Datum

07 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

15:30 - 16:30
INSCHRIJVEN