Home Events Docentencongres online (voortgezet leren)

Docentencongres online (voortgezet leren)

Niet eerder veranderde het onderwijs in zo’n snel tempo. Juist nu kunnen we veel van elkaar leren. Het jaarlijkse Docentencongres is voor en door leraren die samen willen werken aan beter onderwijs in de klas, op school én online.

Vier middagen en avonden vol met praktische workshops, korte inspiratiesessies, verdiepende trainingen en meer. Alles is online. Ga in gesprek met deskundige sprekers en leer samen met collega’s uit het hele land. Iedere dag staat in het teken van een actueel onderwijsthema

 

Alle keynotes en inspiratiesessies duren 30 minuten. Je luistert naar een spreker die een inspirerend verhaal vertelt over een ontwikkeling op school of een ander, onderwijsgerelateerd onderwerp.

Een workshop duurt 60 of 75 minuten. Eerst krijg je theorie en daarna ga je aan de slag met opdrachten, in groepjes of alleen. Per workshop kan een maximaal aantal leraren deelnemen.

Een training bestaat uit twee delen van 75 of 90 minuten en biedt extra verdieping. Per training kan een maximaal aantal leraren deelnemen. Let op! Als je een training wilt volgen, dan volg je zowel het middag- als avonddeel van de training.

Datum

16 nov 2020
Verlopen!

Tijd

15:00 - 20:15

Locatie

Online

Organisator

Voortgezet Leren
REGISTREREN