Home Events A.I. in het onderwijs

A.I. in het onderwijs

A.I. in het onderwijs

Digitale weerbaarheid is een vaardigheid die voor iedereen belangrijk is. SkillsTown is een opleider gespecialiseerd in trainingen gericht op 21-eeuwse vaardigheden zoals: digitale weerbaarheid en integratie van kunstmatige intelligentie in het onderwijs. Met deze gratis CNV AI Academy krijg jij de juiste tools voor jou als (toekomstig) schoolleider in het voortgezet onderwijs op het gebied van kunstmatige intelligentie in het onderwijs.

Wat is de CNV AI Academy?

De CNV AI Academy voor schoolleiders is opgebouwd in 3 leerlijnen: 1) Basisbegrippen rondom AI, 2) AI vraagbaak binnen de organisatie en 3) Eerste richting geven van AI.

We beginnen sterk met een kick-off op locatie of online waar je samen met AI experts de basis behandelt. Na de kick-off heb je de eerste leerlijn voltooid en kan jij jouw kennis verbreden met één van de trainingen in de online academy. Dit doe jij op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Lees hieronder meer over alle leerlijnen.

AI leerlijnen

AI-RISING STAR – DE BASISBEGRIPPEN RONDOM AI

GO-TO PERSON – AI VRAAGBAAK BINNEN DE ORGANISATIE

THE RIGHT MOVES – EERSTE RICHTING GEVEN VAN AI

Open badge

Aan het einde van elke training ontvang je een ‘Open badge’. Een open badge is een visueel, digitaal en betrouwbaar bewijs van een vaardigheid of competentie die je hebt verworven. Deze open badges zijn universeel erkend, volledig overdraagbaar en kunnen worden toegevoegd aan een LinkedIn-profiel. Toonaangevende organisaties zoals IBM en Google werken al met deze moderne manier van accreditatie.

  • 29 mei Incompany – Limburg VO Onderwijs (inloop 13.30u start om 14.00 – 17.00 uur) Vista Sittard, Arendstraat
    Arendstraat 12, 6135 KT Sittard-Geleen

Datum

29 mei 2024

Tijd

14:00 - 17:00
INSCHRIJVEN