Home Events Werken vanuit Leerdoelen gratis online inspiratiesessie VO-content

Werken vanuit Leerdoelen gratis online inspiratiesessie VO-content

Op woensdagmiddag 1 februari ’23 word je in een uur (15.30 – 16.30 uur) via een online sessie door Herman Rigter geïnspireerd om met het thema ‘werken vanuit leerdoelen’ aan de slag te gaan. Je krijgt een goed beeld van wat het werken vanuit leerdoelen inhoudt en oplevert. Ook krijg je voldoende handvatten aangereikt om er direct zelf in de klas mee te starten. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Herman zal vertellen wat werken vanuit leerdoelen betekent en wat het jou en je leerlingen kan opleveren. De nadruk zal echter liggen op hoe je het praktisch in je eigen lessen kunt aanpakken. Waar begin je, welke hulpmiddelen zijn beschikbaar en waar moet je op letten. Wat ga je ontwikkelen, hoeveel tijd kost het en hoe zet je de eerste stappen met je leerlingen? Uiteraard is er voldoende tijd om vragen aan hem te stellen. 

Deze online inspiratiesessie is de perfecte manier om vanachter je computer kennis te maken met dit thema en inspiratie te krijgen om aan de slag te gaan met werken aan leerdoelen. Deze sessie is bedoeld voor mensen die nog niet werken met leerdoelen maar hier wel meer over willen weten.

Datum

01 feb 2023
Verlopen!

Tijd

15:30 - 16:30
INSCHRIJVEN