Home Events webinar Young Professionals en werkstress

webinar Young Professionals en werkstress

Hoe kan je werkstress voorkomen en vitaal in je werk blijven

Herken jij dit: dat je als 25 – 35-jarige (Young Professional) andere drijfveren hebt dan je collega’s? En dat je het gevoelt hebt dat je in een (compleet) andere levensfase zit dan de andere werknemers?

Uit recente onderzoeken blijkt dat jij als Young Professional (persoonlijke) ontwikkeling, een baan die voldoening geeft en het gevoel hebt ergens aan bij te dragen belangrijk vindt. Nog belangrijker dan aanzien en inkomen, waar vorige generaties meer belang aan hechtten.

In deze webinar nemen we je mee in de verschillen en overeenkomsten van de generaties en wat dat betekent voor jou.

Wat kun je verwachten tijdens deze webinar?

  • Je krijgt informatie over de verschillende leeftijdsfasen (generaties) in een organisatie.
  • Je maakt kennis met vaardigheden die van belang zijn om werkstress te voorkomen. Waardoor je vitaal in je werk en leven kunt blijven.
  • Een concrete oefening uit ons Young Professional traject die je gelijk kan toepassen in je werk.

Aanmelden voor de gratis webinar

Voor wie?

Deze webinar is voor Young Professionals (25 – 35 jaar).

Wanneer?

De webinar vindt plaats op dinsdag 15 november van 10.00 – 10.45 uur.

Waar?

Deze webinar vindt online plaats.

Gezond, vitaal en plezier

Veel Young Professionals definiëren succes als ‘gelukkig zijn’ en streven hiernaar. Persoonlijke ontwikkeling en door blijven leren is belangrijk. Er is een voortdurende behoefte naar meer en beter. Jongere medewerkers zijn gewend aan snelle technologische verandering, aan het constant (digitaal) in verbinding zijn en dus ook constant “aan staan”.

De drang tot ontwikkelen en constante bereikbaarheid lijkt vooral positief, maar heeft ook een keerzijde, zoals psychische klachten of zelfs een burn-out.

Om als medewerker gezond, vitaal en met plezier je werk te kunnen doen, is het van belang dat je vaardigheden aanleert om verstandig met je aandacht te focussen. Wordt bewust van je energiebalans en ken je eigen grenzen en geef die aan.

Young Professional traject

Odyssee Vitaliteit heeft een onderbouwd en bewezen trainingstraject ontwikkeld voor jou als Young Professional. Je krijgt inzicht in je drijfveren en ontvangt praktische kennis over zelfregie binnen je loopbaan. 

Bekijk ons Young Professional traject >>

Aanmelden GRATIS webinar Young Professionals en werkstress

Wil jij als Young Professional meer inzicht krijgen in jouw en andere generaties en wat dat voor jou betekent? En hoe werkstress in combinatie met de drang tot ontwikkelen en constante bereikbaarheid kan worden voorkomen? Meld je dan aan voor de gratis webinar Young Professionals en werkstress op dinsdag 15 november 2022 van 10.00 – 10.45 uur. Meld je aan!

Datum

15 nov 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 10:45