Home Events Webinar Lachen om problemen!

Webinar Lachen om problemen!

Webinar: Lachen om problemen
Door Vincent & Adelka

Hoe fijn zou het zijn als problemen niet meer zo zwaarbeladen hoeven te zijn? Als je door middel van humor nieuwe doorbraken kunt creëren, makkelijker met problemen om kunt gaan en ultiem geluk kunt ervaren?
Toch vinden we dat nog niet altijd even makkelijk 😩

Zelfspot kunnen we prima inzetten als het onderwerp niet te zwaar is, maar als het even lastiger wordt is humor vaak niet het eerste waar wij aan denken. Dat komt omdat wij als mens vaak “vast” zitten in ons probleem. Als je echter leert om er met een humoristische blik naar te kijken, creëer je afstand en verdwijnt je probleem als sneeuw voor de zon.

Het is dus super effectief als je met technieken vanuit de provocatieve psychologie de mogelijkheid krijgt om wél datgene te bereiken wat je wilt (voor jezelf of voor je client)! Om je kennis te laten maken met deze technieken en provocatieve coaching, houden wij op donderdag 1 april het webinar ‘Lachen om problemen!’.
Hierin ga je leren hoe je problemen minder zwaar kunt maken, meer authentiek contact kunt leggen met jezelf en jouw client en weerstand kunt ombuigen in iets functioneels.

En dat allemaal zónder je client te kakken te zetten!
Nieuwsgierig hoe jij humor op een effectieve manier kunt toepassen bij het verhelpen van problemen? In het webinar van donderdag 1 april leer je van Vincent van der Burg en provocatief psycholoog Adelka Vendl dé 3 manieren waarop je humor kunt gebruiken in jouw coaching! (En natuurlijk op welke valkuilen je moet letten).

Schrijf je in via deze registratiepagina. Graag tot 1 april!

PS: Ook als je niet aanwezig kunt zijn, kun je je inschrijven. Je ontvangt  de replay van het webinar dan automatisch in je mailbox.

Datum

01 apr 2021
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:00

Locatie

Online
INSCHRIJVEN