Home Events webinar Generatiemanagement

webinar Generatiemanagement

Hoe werken generaties samen en kan stress worden voorkomen?

Op de werkvloer heb je te maken met collega’s en medewerkers van verschillende generaties. Als jij denkt aan een collega die niet van dezelfde generatie is als jij, overkomt het je dan wel eens dat je ze niet helemaal begrijpt?

Jonge mensen bijvoorbeeld, vinden veertigers vooral mensen met een mid-life crisis en oudere collega’s rigide. Senior medewerkers begrijpen niet dat jonge mensen het werk vooral leuk willen vinden en snappen die overdreven havermelk cappuccino’s niet.

Hier staan we bij stil tijdens de webinar Generatiemanagement. Hoe gaan we om met al die generaties op de werkvloer?

Generaties op de werkvloer

Tijdens deze webinar nemen we dit soort denkbeelden over de generaties onder de loep: kloppen je aannames? Samenwerking tussen de verschillende generaties kan miscommunicatie en stress opleveren. Hoe gaan jong en oud, dus alle generaties op de werkvloer, vervolgens om met die werkstress? En hoe ervaren zij deze en op welke verschillende manieren staan zij in het werk?

Het samenwerken van de verschillende generaties op de werkvloer kan ook vernieuwing en werkplezier opleveren. En eventuele stress kan ook een positief effect hebben. Maar hoe creëer je zo’n werksituatie/werksfeer?Aanmelden voor de gratis webinar

Voor wie?

Deze webinar is voor HR-professionals en leidinggevenden.

Wanneer?

De webinar vindt plaats op vrijdag 18 november van 10.30 – 12.00 uur.

Waar?

Deze webinar vindt online plaats.

Generaties: de kansen en uitdagingen

Tijdens de webinar geven we je een overzicht van de kansen en uitdagingen van generatieverschillen in je organisatie en manieren om hier op in te spelen.

Als uitsmijter krijg je een tip waardoor je zelf met die wonderlijke en bewonderenswaardige collega’s nog beter kunt samenwerken.

Aanmelden GRATIS webinar Generatiemanagement

Wil je ook meer inzicht krijgen in de verschillende generaties op de werkvloer? En te weten komen hoe je juist de onderlinge samenwerking kan versterken om zo werkstress te voorkomen? Meld je dan aan voor de gratis webinar Generatiemanagement op vrijdag 18 november 2022 van 10.30 – 12.00 uur. Meld je aan!

Datum

18 nov 2022
Verlopen!

Tijd

10:30 - 12:00