Home Events Webinar: Coachen naar veerkracht

Webinar: Coachen naar veerkracht

In het gratis webinar Coachen naar veerkracht legt Inge Miltenburg uit welke handvatten mensen houvast en richting geven. Hiermee kan je cliënt zijn veerkracht vinden en versterken.

Als coach help je mensen om antwoorden te vinden op allerhande vragen, of ze nu persoonlijk zijn of werkgericht. Maar wat doe je als je cliënt een trauma heeft? Hoe help je iemand die aangeeft dat hij houvast nodig heeft nu het leven voorgoed veranderd lijkt? Hoe krijg je je cliënt in beweging? En waar ga je beginnen?

Het begint met uitleggen wat veerkracht eigenlijk is: Het vermogen om terug te keren in je oorspronkelijke stand.

Maar wat is je oorspronkelijke stand eigenlijk? Zeker als het leven je hard heeft geraakt, is dat moeilijk te beschrijven. Trauma maakt vaak erg onzeker en mensen twijfelen aan zichzelf en hun omgeving. En dan krijgen ze ook nog vaak te horen: Hier ga je sterker uitkomen. Alleen de gebruiksaanwijzing hoe je dat kan doen, krijg je er niet bij.

Toen Inge zelf in 2013 door een hele nare periode ging, is ze op zoek gegaan naar die gebruiksaanwijzing. Want ondanks het feit dat ze al werkzaam was als coach en therapeut, kon ze niets in haar toolbox vinden wat hielp. Dit onderzoek gaf de juiste inzichten waarmee ze anderen nu al ruim 7 jaar met veel succes helpt.

In dit webinar gaat Inge je meer vertellen over die gebruiksaanwijzing. Wat kan je toepassen zodat mensen weten wat ze nodig hebben om inderdaad sterker uit een heftige tijd te komen.  

Inge legt uit welke handvatten mensen houvast en richting geven zodat je cliënt zijn veerkracht kan vinden en kan versterken. En laten we wel wezen, veerkracht is iets wat veel mensen erg goed kunnen gebruiken.

Praktisch:

Datum: 9 februari 2022

Tijd; 15.30-17.30 uur

Online via Zoom. Je ontvangt de link naar het webinar enkele dagen voor aanvang

Datum

09 feb 2023
Verlopen!

Tijd

15:30 - 17:30
INSCHRIJVEN