Home Events Webinar 1,2,3, Start! Voor startende leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo

Webinar 1,2,3, Start! Voor startende leraren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo

Ben je korter dan twee jaar geleden gestart als docent en loop je tegen vragen aan als: Hoe ga ik om met (de soms hoge) verwachtingen ten aanzien van mijn kennis en expertise? Hoe bewaak ik de werkdruk? En: Hoe verwerf ik mijn positie binnen het team? Dan is dit webinar iets voor jou.

Het kan soms best een uitdaging zijn om als kersverse leraar je plek te vinden in de school. Of je nu in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs werkt. Veel starters lopen tegen dezelfde vragen aan. Bijvoorbeeld: Wat doe je als je weinig ruimte voelt om je vragen te stellen, omdat je begeleider erg druk is? En hoe zorg je dat je zelf niet overvraagd wordt? 

Met behulp van de online tool van het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren, kun je zelf onderzoeken hoe je dit het beste aanpakt. Patrick Scheijvens, directeur van Openbaar Kind-centrum het Maasveld en enthousiaste gebruiker van de tool, neemt je in dit webinar hier stap voor stap in mee.

Deelname is gratis en geheel vrijblijvend.

Programma

19:00 Start uitleg tool

19:30 Zelf aan de slag met de tool

20:15 NabesprekingPatrick Scheijvens, directeur Openbaar Kind-centrum het MaasveldPatrick Scheijvens, directeur Openbaar Kind-centrum het Maasveld

Online Webinar

Datum en tijd03 oktober 2023
19.00 – 20.30 uur

Aanmelden

Datum

03 okt 2023
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:30
INSCHRIJVEN