Home Events VO Fusyon Congres

VO Fusyon Congres

Visma Advitrae organiseert op donderdag 4 november een bijzonder virtueel event dat je niet missen mag! Samen met Cogix, Foleta, Somtoday, Magister, Visma Raet en HR2day, de bekende leveranciers van de meest gebruikte applicaties binnen het Voortgezet Onderwijs, geven wij op een interactieve en innovatieve wijze invulling aan dit event met als centraal thema “De organisatie van het onderwijs van nu en de toekomst”.

Een goede organisatie van het onderwijs raakt vrijwel alle processen en doelgroepen binnen het onderwijs; van financiën (betaalbaarheid), HR-beleid (doceerbaarheid), leerlingen (studeerbaarheid) tot aan formatie en roostering (organiseerbaarheid).

Bovengenoemde leveranciers verzorgen kennissessies en onderwijsinstellingen komen aan het woord en delen hun ervaringen en resultaten in het werken met Fusyon, onze totaaloplossing voor formatieplanning, pakketkeuze en roosteren voor het VO!

Tijdens het congres komen de volgende thema’s aan bod:

  • Het onderwijs van nu en de toekomst
  • De mogelijkheden van en ervaringen met Fusyon
  • Gepersonaliseerd onderwijs efficiënt en betaalbaar organiseren
  • Hoe geef je de docent en leerling meer regie op de organisatie van het onderwijs
  • De onderwijslogistieke keten, van HRM tot leerlingadministratie 
  • Professionaliseren en inzetbaar houden van leraren

Online 3D platform GoMeet We maken gebruik van online 3D platform GoMeet. Ontwerp je eigen avatar en loop virtueel mee door onze evenementenlocatie en volg sessies. Je krijgt vrijblijvend een persoonlijk programma gebaseerd op de onderwerpen waar jouw interesses liggen én de gelegenheid om leveranciers, deelnemers en collega’s te ontmoeten of nieuwe contacten te leggen. Doe daarnaast vrijblijvend mee aan activiteiten zoals een speedbootrace of een hardloopwestrijd! Laat je verrassen door de mogelijkheden!

Datum

04 nov 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 15:00

Locatie

Online
INSCHRIJVEN