Home Events Vives Kennissessie Van Bring Your Own Device tot leren zonder school.

Vives Kennissessie Van Bring Your Own Device tot leren zonder school.

Van 16:00-17:30, volledig online en live, nemen onderwijsexperts Alex Burggraaf, Michiel Pop en Daniel Lechner je mee in de wereld van Bring Your Own Device tot leren zonder school
Schrijf je nu in: 
Inschrijven
De eerste sessie met Alex Burggraaf gaat over Bring your Own Device. Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen van een BYOD traject? Accountmanager Alex Burggraaf van Vitasys gaat ingesprek met Michiel Pop, Systeembeheerder van het Trinitas College, over zijn ervaringen met BYOD.

Daarnaast vertelt Daniel Lechner over leren zonder school. De sessie van Daniel belooft een echte breinbreker te worden! Aan het eind van de sessie bent u heel boos of bruist u van ideeën, gaat u ontslag nemen of een verbouwingsaannemer inhuren, in het buitenland werken of uw schoolbestuur afzetten. Wees voorbereid op een spraakmakende sessie.Programma

16:00 – 16:40: Alex Burggraaf & Michiel Pop – Bring Your Own Device binnen het onderwijs
16:45 – 17:30: Daniel Lechner: Leren zonder schoolDe Vives Kennissessies zijn online en gratis te volgen na voorinschrijving.

Inschrijven
Bring Your Own Device binnen het onderwijs

Bring Your Own Device raakt steeds meer ingeburgerd op veel scholen. Waar voorheen de school zelf de devices kocht, schaffen leerlingen bij het Bring Your Own Device concept zelf een laptop, tablet of Chromebook aan, die voldoet aan de specificaties die door de school bepaald zijn. In deze kennissessie gaan we in op de voordelen van Bring You Own Device en spreekt Accountmanager Alex Burggraaf van Vitasys met Michiel Pop, Systeembeheerder van het Trinitas College over zijn ervaringen met Bring Your Own Device.
 
Leren zonder school
Oh neeee, niet wéér zo’n zelfverklaarde digiprofeet die gaat vertellen dat het hele onderwijs op de schop moet.” Toch is dat precies wat er gaat gebeuren in Lechners sessie. Aan het eind van de sessie bent u heel boos of bruist u van de ideeën, gaat u ontslag nemen of een verbouwingsaannemer inhuren, in het buitenland werken of uw schoolbestuur afzetten. 
#disruptingclass #oureducationsystemisbroken #connectedlearning
Gratis inschrijven

Datum

19 mei 2021
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:30
INSCHRIJVEN