Home Events TEDx Open Universiteit Heerlen

TEDx Open Universiteit Heerlen

Sprekers bekend die TED talks houden tijdens TEDx 1 november

Woensdag 1 november 2023 organiseert de Open Universiteit de tweede TEDx event in Heerlen: TEDxOpenUniversiteitHeerlen. De sprekers zijn nu bekend. Iedereen is van harte welkom bij deze TEDx! Het thema is ‘Be the Shift’ en de sprekers benaderen dit thema in hun TED talks elk vanuit hun eigen perspectief. Aanmelden kan nu!

Sprekers tijdens TEDx

De volgende sprekers geven hun TED talks tijdens onze TEDx: Mark Hommes, universitair docent Klinische psychologie; Maria Verschoor, olympisch hockeyspeelster en studente aan de Open Universiteit; Alexander Peine, hoogleraar Culture, Innovation and Communication; Jerry de Vos, Research Hardware Engineer; Jetse Stoorvogel, hoogleraar Integrated Environmental Modelling; Tanja Vos, hoogleraar Software Engineering. De TED talks gaan over onderwerpen als: de verschillen in salarissen tussen mannen en vrouwen in de topsport; en werkelijke acceptatie van gender identiteit. Maar ook: wat is belangrijk bij het testen van software om de werking van AI te kunnen controleren? En: ouderen vormen bij digitalisering een inspiratiebron voor oplossingen die voor iedereen relevant kunnen zijn.

Thema: wees de verandering

Van jong tot oud hebben we te maken met veranderingen in deze wereld die nooit stilstaat. Voor deze tweede TEDxOpenUniversiteitHeerlen hebben we bevlogen sprekers gevraagd om in te gaan op het thema ‘Be the Shift’. De sprekers zijn, als reactie op de voortdurende veranderingen, niet gaan verstarren of in verzet gegaan, maar juist in actie gekomen. Welke verschuivingen hebben zij in hun leven of werk zien aankomen? Hoe gaan zij met deze verschuivingen om? Waarom zijn zij gaan veranderen en wat heeft die beweging veroorzaakt? Hoe zijn ze in beweging gekomen?

Universitair TEDx event

TEDxOpenUniversiteitHeerlen vindt plaats op woensdag 1 november van 19.00-22.00 uur in de Nieuwe Nor in Heerlen. Dit TEDx evenement vindt plaats onder de paraplu van TED. De opnames van alle TED talks staan na afloop op het internationale platform ted.com. Omdat dit een universitair TEDx evenement is, mogen er maximaal 100 bezoekers worden toegelaten. Wees er dus snel bij!

Inschrijving geopend

Aanmelden voor deze TEDx event kan nu via onze TEDx website! Bekijk hier ook het programma en terugkijken van ons eerste TEDx event kan daar ook.

Datum

01 nov 2023
Verlopen!

Tijd

19:00 - 22:00
INSCHRIJVEN