Home Events Ontdek het gratis online STEM Platform VEXcode VR

Ontdek het gratis online STEM Platform VEXcode VR

Deze gratis leerkracht workshop biedt je een introductie aan tot VEXcode VR, een gratis virtueel STEM platform. We zullen ontdekken hoe studenten op een virtueel speelveld een robot kunnen programmeren in Scratch of Python om hun commando’s op te volgen. Met enkele eenvoudige voorbeelden zullen we zien hoe makkelijk en krachtig dit STEM platform is. Je zal toegang hebben tot verschillende uitgewerkte lesideeën en leren hoe je er zelf kan opstellen. Dit cross curriculum platform biedt leuke manieren aan om terug te blikken op enkele wiskunde, fysica lessen.

Registreer nu en ontdek VEXcode VR, een ideaal platform zowel voor de klas als voor afstandsonderwijs. VEXcode VR werkt volledig in je webbrowser en heeft geen installatie nodig. Het werkt op PC’s, Mac, iPads, tablets, Chromebooks.  Er is geen voorkennis vereist voor deze workshop.

Gezien het succes van onze gratis online leerkracht workshops over VEXcode VR, hebben we besloten enkele nieuwe datums toe te voegen :  

Woensdag 19  januari 14.00 – 15.00 uur 
Vrijdag 21 januari 14.00 – 15.00 uur
Woensdag 26  januari 14.00 – 15.00 uur 

Klik hier om je in te schrijven voor de workshop. Je zal de ochtend van de workshop een Teams-uitnodiging ontvangen voor deze virtuele workshop.

Datum

19 jan 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 15:00
INSCHRIJVEN