Home Events Online sessie Flexibel organiseren: wat vraagt dit van uw schoolbestuur?

Online sessie Flexibel organiseren: wat vraagt dit van uw schoolbestuur?

In aanloop naar OnderwijsInzicht in september gaan we alvast met de verschillende programmalijnen aan de slag. Op 20 mei organiseert SIVON een online sessie over wat flexibel organiseren precies vraagt van schoolbesturen.

De coronacrisis heeft ons laten zien dat het onderwijs flexibel en wendbaar kan zijn als het nodig is. Maar wat vraagt die wendbaarheid precies van scholen en schoolbesturen?

Tijdens deze sessie gaan we met twee schoolbesturen in gesprek over wendbaarheid en flexibel organiseren. Wat heeft de coronacrisis van hun bestuur en onderwijsorganisatie gevraagd? Hoe zijn ze hiermee omgegaan?

We gaan dieper in op de flexibiliteit die dit vraagt van leerkrachten, ondersteunend personeel en natuurlijk ook de leerlingen. Hoe gaat u als schoolbestuurder hiermee om? Wat pakt u alleen op en voor welke aspecten is het essentieel om de samenwerking op te zoeken?

Voor wie

Schoolbestuurders en schoolleiders in het primair en voortgezet onderwijs, ict-eindverantwoordelijken en beleidsmedewerkers.

Aanmelden

Meld u aan voor de online sessie Flexibel organiseren: wat vraagt dit van uw schoolbestuur?

Meer informatie

Deze sessie wordt georganiseerd door SIVON in aanloop naar het OnderwijsInzicht 2022 congres over De waarde(n) van ict op 9 september 2022.

Datum

20 mei 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:00
INSCHRIJVEN