Home Events Maak werk van onderwijs congres 8-12 februari 2021

Maak werk van onderwijs congres 8-12 februari 2021

Beweeg je mee?

Maak werk van onderwijs masterclass week

Onderwijs verandert. Altijd. Maar afgelopen jaar werd voor heel Nederland duidelijk, dat onderwijs nooit stilstaat. En dat van docenten continu gevraagd wordt zich aan te passen aan veranderingen.

En dat aanpassen is gelukt. Afstandsonderwijs is voor de meeste docenten ondertussen gesneden koek geworden en er wordt creatiever dan ooit gezocht naar mogelijkheden om leerlingen en studenten het beste onderwijs te bieden dat mogelijk is.

Deze mindset en daadkracht zijn fantastisch! Boom voortgezet onderwijs, Boom beroepsonderwijs en Uitgeverij Staal & Roeland willen je blijven inspireren om steeds te blijven kijken naar mogelijkheden om het onderwijs nog beter te maken. Want onderwijs verandert. Beweeg jij mee?

Hét online onderwijsevent van het jaar

Met thema’s voor het mbo, vo, pro

In de masterclass week kun je kiezen uit meer dan 70 masterclasses. Beleef deze week als een fysieke bijeenkomst. Ga actief aan de slag tijdens een online workshop. Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, het onderwijs of de beroepspraktijk tijdens een van de vele kennissessies. Praat met andere docenten en specialisten over belangrijke thema’s tijdens onze rondetafelsessies. Of laat je inspireren door een van onze keynotes. Natuurlijk is het ook mogelijk onze methoden te bekijken op de online informatiemarkt en kun je daar een afspraak maken met jouw adviseur.

Meld je gratis aan. Wij kijken er naar uit om je te spreken tijdens deze week!

Datum

08 - 12 feb 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 16:00

Locatie

Online
https://www.maakwerkvanonderwijscongres.nl/