Home Events Lezing over (werk)geluk Leo Bormans

Lezing over (werk)geluk Leo Bormans

De Vereniging Kwaliteitszorg viert haar tienjarig jubileum en wil dit graag met jullie samen vieren. Daarom hebben zij in samenwerking met Voortgezet Leren een extra cadeau, niet alleen voor de leden, maar ook voor alle geïnteresseerden in het onderwijs:

In deze onzekere tijden in de samenleving hebben veel mensen behoefte aan hoop, optimisme en geluk. Vraag jij je ook weleens af wat jou gelukkig maakt in je leven en in je werk? En wat maakt jouw collega’s of je leerlingen gelukkig?

Om meer levens-, maar zeker ook werkgeluk te ervaren, is het van groot belang om aandacht te schenken aan die thema’s. Zo maakt Leo Bormans in zijn lezingen het geheim en de kracht van hoop, geluk en liefde zichtbaar in ons eigen leven en voor onze samenleving. Het is zijn missie om mensen te informeren en inspireren rond de grote drijfveren van de mens; hoop en geluk. En dit gebaseerd op kennis en inzichten uit wetenschappelijk onderzoek.

In deze roerige tijden willen wij deze bagage graag meegeven aan jou als onderwijsprofessional. Want jij bent dagelijks bezig met de allerbeste kwaliteit van het onderwijs. Voor jou als onderwijsprofessional, voor je collega’s en voor de leerlingen. Door te ontwikkelen, te evalueren en te reflecteren breng je het onderwijs continu verder. Het is hierbij belangrijk om op het positieve te focussen en de dialoog te voeren en te verbinden met alle betrokkenen. Hoe zouden hoop, geluk en liefde hierin een rol kunnen spelen?

Wij willen de lezing van Leo Bormans graag cadeau geven om je te verrijken met de inzichten waar het in het ieders leven en in het onderwijs om gaat. Leo Bormans is in staat jou in het hart te raken. Hij inspireert je. Of je nou leraar, team- of schoolleider bent.”

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de lezing met Leo Bormans op 1 november van 20.00-21.00.

Voor wie?

Alle geïnteresseerden in het onderwijs

Waar en wanneer?

De lezing vindt digitaal plaats op 1 november van 20.00 – 21.00 uur.

De kosten

Deelname aan deze lezing is kosteloos.

Meedoen?

Meld je hier aan voor de lezing.

Vragen?

Heb je vragen over de lezing? Stuur dan een e-mail naar info@voortgezetleren.nl of bel 030 232 48 80.

Datum

01 nov 2021
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:00

Locatie

Online
INSCHRIJVEN