Home Events Docentendag Maatschappijleer 2023

Docentendag Maatschappijleer 2023

Op vrijdag 14 april 2023 organiseert ProDemos in samenwerking met de NVLM de Docentendag Maatschappijleer in Den Haag. Dé vakconferentie voor docenten (in opleiding) maatschappijleer, -kunde, -wetenschappen en burgerschap. Op deze dag kun je inspiratie opdoen, lezingen bijwonen, workshops volgen, kennisnemen van nieuwe lesmethoden en met vakgenoten ervaringen uitwisselen. De avond voorafgaand aan de Docentendag organiseren we weer een Docentenavond bij het Oranjehotel in Scheveningen.

Elk jaar organiseren ProDemos en de Nederlandse Vereniging van Leraren Maatschappijleer (NVLM) de Docentendag Maatschappijleer. Op deze vakconferentie kunnen docenten (in opleiding) maatschappijleer, maatschappijkunde, maatschappijwetenschappen, geschiedenis en burgerschap inspiratie opdoen, lezingen bijwonen, workshops volgen, kennisnemen van nieuwe lesmethoden en met vakgenoten ervaringen uitwisselen.

Docentendag 2023

De Docentendag Maatschappijleer vindt in 2023 plaats op vrijdag 14 april in Den Haag. Deze editie vindt er ook weer een Docentenavond plaats, deze is op donderdag 13 april bij het Oranjehotel in Scheveningen.

Schrijf je hier direct in!

Keuzerondes

Tijdens de Docentendag kun je tijdens twee keuzerondes zelf uitkiezen welke lezing, workshop of excursie je wil volgen.

Bekijk hier het aanbod aan programmaonderdelen

Informatiemarkt

Gedurende de inloop, koffiepauze en lunchpauze kun je op de informatiemarkt nieuwe materialen, methodes en programma’s ontdekken en in gesprek gaan met verschillende organisaties.

Bekijk hier wie er allemaal op de informatiemarkt staan

Docentenavond

De avond voorafgaand aan de Docentendag, donderdag 13 april, vindt de Docentenavond plaats bij het Oranjehotel in Den Haag (Scheveningen).

Lees hier meer over de Docentenavond

Praktische informatie

Hoe laat begint het? Hoeveel kost het? Waar moet ik zijn? Je vindt de antwoorden op al deze vragen hier…

Contact

Heb je vragen over de Docentendag, stuur dan een e-mail naar docentendag@prodemos.nl.

Datum

14 apr 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag
INSCHRIJVEN