Home Events 1001 Ideeën festival van Chillabs

1001 Ideeën festival van Chillabs

Zit jij boordevol goede ideeën voor een duurzame toekomst?

Doe dan in september mee aan het 1001 ideeën festival in Sittard-Geleen!

We hebben een fantastisch weekend georganiseerd voor jou. Een weekend waarin je eindelijk, samen met andere collega’s, scholieren en studenten, weer het gevoel van een Festival krijgt. Een leuk, uitdagend weekend, en nuttig! Want als je meedoet heb je er tijdens de rest van je studie ook nog iets aan….

Waar hebben we het over? Een Festival in Sittard-Geleen. We organiseren twee weekenden waarvan je er één mee doet. Het eerste weekend is van 9-11 september in Sittard, het tweede weekend is van 16-18 september in Geleen. Daar gaan we samen aan de slag met vraagstukken over circulariteit. Jij helpt oplossingen te bedenken die jouw wereld een stukje leuker en beter maken. En je leert veel over samenwerken, brainstormen, prototypen en presenteren. En die oplossingen kunnen later weer een project zijn dat je tijdens bijvoorbeeld een profielwerkstuk of stage verder uitwerkt of voor de docenten als inspiratie voor je lessen/projecten kunt inzetten. Of het is misschien wel het begin van jouw eigen bedrijf!

Het Festival heet niet voor niets Festival. Want er is gedurende het weekend ook ruim gelegenheid voor ontspanning, lekker eten en drinken en een hoop gezelligheid. Daar zorgen wij voor! Jij hoeft alleen maar je goede humeur en slaapspullen mee te nemen. Maar daar informeren we je nog wel over.

We blijven bij elkaar van vrijdagmiddag 14.30u tot zondag rond 13.00u. En het mooiste van alles: deelname is helemaal gratis!

Dus: heb jij goede ideeën voor een duurzame toekomst?

Schrijf je dan nu in (of samen met je vrienden, klasgenoten of docenten 😊 – we werken met groepjes van 5-6 deelnemers!).

Inschrijven doe je zo:

Aanmeldlink Festival

Hopelijk mogen we jou ontvangen in september!

Datum

09 - 11 sep 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag
INSCHRIJVEN