Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LinkedIn succesvol profileren i.s.m. Hogeschool Zuyd

27 mei 2021 @ 14:30 - 17:30

Netwerken via ‘Sociale Netwerken’ is de manier voor professionals en organisaties om zich online te profileren. LinkedIn is het enige zakelijke netwerk en op dit moment heeft ca. 80% van de Nederlandse beroepsbevolking een profiel op LinkedIn. Door de snelle groei van het aantal mensen dat zich op LinkedIn profileert, maken bedrijven vanzelfsprekend ook steeds meer gebruik van LinkedIn voor een betere zichtbaarheid van de eigen organisatie, om relaties te onderhouden met hun klanten, kennis op te doen in hun vakgebied en de best passende kandidaat te vinden voor vacatures. Tijd om actief gebruik te maken van LinkedIn en de mogelijkheden ervan volledig te benutten en werk te maken van je employability!

Programma

Voorbereiding Voor aanvang van de workshop maakt elke deelnemer een LinkedIn profiel aan a.h.v. een ‘profiel checklist’ of als de deelnemer al een profiel heeft dan bouwt hij/zij dit verder uit. Hiervoor wordt aangereikt de ‘profiel checklist’ door de trainer.

Onderwerpen Workshop : LinkedIn Succesvol profileren

· Inleiding Sociale netwerken

· De waarde van (online) netwerken en het maken van connecties binnen hun vakgebied

· Functionaliteiten LinkedIn: uitleg LinkedIn per knop en belangrijkste instellingen

· Personal Branding en de ‘profiel checklist’: we nemen de deelnemer stap voor stap mee bij het maken / verbeteren van hun profiel

· Casuïstiek: feedback profiel en gebruik geavanceerde zoekfuncties.

(let op 14 januari 2021 is er nog een LinkedIn workshop speciaal voor professionals, kan als vervolg op deze of losstaand)

Locatie

Bernardinuscollege
Akerstraat
Heerlen, 6411 AS
+ Google Maps