Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ipon beurs

5 februari - 6 februari

Op woensdag 5 en donderdag 6 februari 2020 vindt, in de Jaarbeurs Utrecht, het tien jarige jubileum plaats van IPON. Ook deze editie zijn er weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & professionalisering.

IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software. Meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als learning analytics, augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs, en flipping the classroom.

De meer dan 100 presentaties en workshops van bedrijven, adviseurs en scholen zelf zullen trachten meer inzicht te geven in de belangrijkste innovaties op het gebied van leermiddelen, ict toepassingen en technische ondersteuning.

Tijdens de IPON Leermiddelenbeurs 2020 staan de ontwikkelingen op het gebied van leermiddelen en de producten en dienstverlening van educatieve uitgeverijen centraal.

Hoe maak je van speciaal onderwijs een feest? Inspiratie. Met een uitroepteken! Daar draait het om. Een kind dat gemotiveerd is, doet vanzelf de ervaring op die het nodig heeft. In het passend onderwijs geldt dat misschien nog wel meer dan in het reguliere onderwijs.

Ook deze editie van IPON 2020 vindt weer de Expertise Summit plaats. Dit programma binnen de IPON is met name gericht op het bestuur, directie, managers en schoolleiders vanuit het PO,VO en MBO onderwijs. Deelname levert waardevolle informatie op voor scholen.

Kortom voor elke doelgroep binnen het onderwijs valt hier op deze beurs iets te halen!

Gegevens

Begin:
5 februari
Einde:
6 februari
Kaarten (via Event Brite):
https://ipon.nl/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Veemarktstraat 50
Utrecht,
+ Google Maps