Home Events Kleppen dicht inspiratiesessie

Kleppen dicht inspiratiesessie

Wordt er op jouw school ook gesproken over het invoeren van devices, gepersonaliseerd leren en over de inzet van ICT, maar heb je daar nog niet een heel duidelijk beeld bij? Weet je nog niet wat je moet vinden van het hele idee van digitalisering van je les en leslokaal? Wil je wel experimenteren met een aantal toegankelijke toepassingen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze inspiratiesessie voor jou.
Aan de hand van concrete voorbeelden uit de dagelijkse lespraktijk, praktische werkvormen, en helder beschreven mogelijkheden nemen we je stap voor stap mee in de wereld van de ‘activerende digitale didactiek’. Deze bijeenkomst is bedoeld om je te inspireren en te motiveren om toegankelijke ICT-toepassingen vol vertrouwen in te zetten in je lessen en te gebruiken bij je lesorganisatie.
Daarnaast besteden we ook aandacht aan digitaal orde houden, organiseren van en met ICT en mindful omgaan met al die (nieuwe) prikkels en input. Ontdek hoe leuk en zinvol het toepassen van ICT in je les kan zijn!

De boeken kleppen pen en kleppen dicht zijn te lenen via de TA-theek, op deze website kun je deze lenen.

Datum

27 mei 2021

Tijd

15:00 - 17:00

Locatie

BcPL Holz Kerkrade
TalentenAcademie SVO|PL

Organisator

TalentenAcademie SVO|PL
Email
talentenacademie@svopl.nl
Website
https://www.talentenacademiesvopl.nl
REGISTREREN