januari, 2021

14jan15:0017:00Gepassioneerd gepensioneerd, een goede voorbereiding op uw nieuwe toekomst. (Bestaat uit 3 bijeenkomsten)

Meer

Evenementdetails

Met deze cursus bereidt u zich optimaal voor op uw nieuwe toekomst en uw levensfase. Deze cursus is voor medewerkers, en hun eventuele partners, die binnenkort stoppen of net gestopt zijn met werken. Door de cursus wordt u min of meer gedwongen om even stil te staan bij het feit, dat het werkend leven binnenkort ophoudt.
Komende levensfase
In de cursus wordt dieper in gegaan op uw nieuwe situatie. Wij kijken samen met u naar een mix van onderwerpen die van belang zijn. Wij gaan op zoek naar antwoorden op de vragen:
Wat betekent het in mijn situatie dat ik stop met werken?
Hoe neem ik op een goede manier afscheid van mijn werk?
Welke veranderingen staan mij (en mijn partner) te wachten?
Hoe ga ik om met de extra vrije tijd die ik krijg?
Wat vind ik nu écht leuk om te doen en wat inspireert mij?
Doel is het vergroten van inzicht in uw eigen situatie. Met andere ‘gelijkgestemden’ die binnenkort met pensioen gaan en zich nagenoeg in dezelfde omstandigheden bevinden, doet u informatie op hierover en leert u praktische tools. In een tempo dat bij u past, in een omgeving waar u zich prettig voelt, gecombineerd met een thema dat u aanspreekt, verkent u in de Odyssee Pensioen in Zicht cursus alle nieuwe mogelijkheden.
Welke onderwerpen komen aan bod?
In alle cursusvarianten wordt er aandacht besteed aan een breed scala aan onderwerpen die van belang zijn voor uw nieuwe levensfase. Wij baseren ons op een model van de vijf levensgebieden:
Werk en Prestaties
Gezondheid (van lichaam en geest)
Sociale relaties
Zingeving (Waarden en Inspiratie)
Financiële situatie

Tijd

(Donderdag) 15:00 - 17:00

Locatie

Brandenbergcollege BcPL, Graafstraat 10, Landgraaf, Limburg, 6371 XS, Nederland

Brandenbergcollege BcPL, Graafstraat 10, Landgraaf, Limburg, 6371 XS, Nederland

X